Hozzávalók:
Piskóta:
5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
4 dkg Naturbit köles liszt
2 dkg tápióka keményítő
0,5 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
2 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
3 ek édesítő (1:4)
1,5 dl kókusztej
2 ek citromlé
+ 1,5 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
+ 2 ek rumaroma
+ 10 dkg olvasztott mentes csokoládé ( Mester diabetikus étbevonó)
+ kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait kikeverjük, majd 180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, és kihűlt, akkor összemorzsoljuk, majd a kókuszreszeléken kívül az összes többi alapanyaggal együtt összegyúrjuk.
Majd golyókat formázunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk.