Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor
20 dkg Mester család diabetikus étbevonó (olvasztva)
3 dkg margarin
kb. 1 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
Töltelék:
4 dl növényi tejszín – natúr – felverhető
1 cs epres pudingpor
ízlés szerint édesítő
20 dkg eper – villával tőrjük össze
Elkészítés:
A keksztekercsport összedolgozzuk a többi hozzávalóval, majd egy kenyérformát kibélelünk folpackkal, majd beleegyengetjük, hogy a belseje üres maradjon.
A tejszínt kemény habbá verjük, beletesszük a pudingot, édesítőt, epret,majd alaposan keverjük ki.
Majd töltsük bele a formába (hagyjunk a díszítésnek belőle).
Tegyük a hűtőbe 3-4 órára, majd a maradék tejszínes krémmel vonjuk be.