Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Epres – kekszes sütés nélküli (glutén,tej,tojás,cukor,szőjamentes,vegán)

Hozzávalók:

1 cs Mester család keksztekercspor

20 dkg Mester család diabetikus étbevonó (olvasztva)

3 dkg margarin

kb. 1 dl növényi tej

ízlés szerint édesítő

Töltelék:

4 dl növényi tejszín – natúr – felverhető

1 cs epres pudingpor

ízlés szerint édesítő

20 dkg eper – villával tőrjük össze

Elkészítés:

A keksztekercsport összedolgozzuk a többi hozzávalóval, majd egy kenyérformát kibélelünk folpackkal, majd beleegyengetjük, hogy a belseje üres maradjon.

A tejszínt kemény habbá verjük, beletesszük a pudingot, édesítőt, epret,majd alaposan keverjük ki.

Majd töltsük bele a formába (hagyjunk a díszítésnek belőle).

Tegyük a hűtőbe 3-4 órára, majd a maradék tejszínes krémmel vonjuk be.

A Mester család termékeket megtaláljátok itt KATT IDE

Exit mobile version