Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Töltött cukkini gombával (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

2 db nagyobb cukkini

1 csomag zöld spárga

1 csomag kapor

1 doboz Chefgomba mini barna csiperke

1 doboz Chefgomba laska gomba

ízlés szerint só

ízlés szerint zöldfűszerek

Püré:

1 nagyobb édesburgonya

3 db sárgarépa

bors

Elkészítés:

A cukkiniket megmossuk, kettévágjuk.

A gombákat ( a laskából hagyjunk külön is ), spárgát alaposan megmossuk – a spárgát megpucoljuk, majd apróra vágjuk a cukkini kiszedett belsejével együtt.

Egy tálba tesszük, fűszerezzük, sózzuk, elkeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket.

Megtöltjük a cukkiniket vele, a maradék laskát befűszerezzük, majd 180 fokon megsütjük.

Az édesburgonyát és a répákat megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, majd megfőzzük és ízesítjük.

Majd botmixerrel pépesítjük, és tálalható is.

A ChefGombáról bővebben itt – KATT IDE

Exit mobile version