Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Töltött karalábé (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

2 db nagyobb karalábé

20 dkg főtt barna rizs

25 dkg ChefGomba – Shiitake gomba

ízlés szerint só, fűszerek

2 ek olaj

3 ek cukormentes, vegán majonéz

Elkészítés:

A karalábékat pucoljuk meg, majd vágjuk ketté, főzzük félpuhára.

A gombát jó alaposan mossuk meg, szeleteljük fel.

Majd a karalábé belsejét szedjük ki, vágjuk kockákra.

Egy tálban keverjük össze a rizst, gombát, karalábét, sót, fűszereket, olajat és majonézt, majd töltsük meg a karalábékat.

Egy sütőpapíros tepsire tegyük, alufóliával takarjuk le, 180 fokon süssük kb 30 percig így, majd vegyük le a fóliát és süssük tovább kb 15-20 percig.

A ChefGombáról itt olvashattok – KATT IDE

Exit mobile version