Hozzávalók:
2 db nagyobb karalábé
20 dkg főtt barna rizs
25 dkg ChefGomba – Shiitake gomba
ízlés szerint só, fűszerek
2 ek olaj
3 ek cukormentes, vegán majonéz
Elkészítés:
A karalábékat pucoljuk meg, majd vágjuk ketté, főzzük félpuhára.
A gombát jó alaposan mossuk meg, szeleteljük fel.
Majd a karalábé belsejét szedjük ki, vágjuk kockákra.
Egy tálban keverjük össze a rizst, gombát, karalábét, sót, fűszereket, olajat és majonézt, majd töltsük meg a karalábékat.
Egy sütőpapíros tepsire tegyük, alufóliával takarjuk le, 180 fokon süssük kb 30 percig így, majd vegyük le a fóliát és süssük tovább kb 15-20 percig.
![293448036-375009014713987-3473789571665917229-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/293448036-375009014713987-3473789571665917229-n.jpg)
![293446377-365720332374597-4033532865505016861-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/293446377-365720332374597-4033532865505016861-n.jpg)
![293120497-441099710992015-6953952238655419525-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/293120497-441099710992015-6953952238655419525-n.jpg)
![292894291-561594405619644-6329946054550428770-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/292894291-561594405619644-6329946054550428770-n.jpg)
![292742567-554636843066085-3374676353194456291-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/292742567-554636843066085-3374676353194456291-n.jpg)
![-dsc1099](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/08/dsc1099.jpg)