Hozzávalók:
57,5 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – darabolva
7,5 dkg Mester család holland kakaópor
1 cs sütőpor
3 dkg útifűmaghéj
1,5 dl cukormentes eper szörp
5,5 dl növényi tej
8 dkg édesítő (1:4)
+ 50 dkg eper – nekem fagyasztott volt
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, elkeverjük, majd a szörpöt és a növényi tejet, alaposan összedolgozzuk, végül a csokidarabokat beletördeljük, elkeverjük.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beletesszük.
Az epreket a tetejére szórjuk, picit belenyomkodjuk, majd 180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.