Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg barna rizsliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
6 dkg köles liszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
6 dkg tápióka keményítő – KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dkg édesítő (1:4) – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs sütőpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 dl koffeinmentes kávé
3 dkg holland kakaópor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Krém:
5 dl növényi tejszín – cukormentes
ízlés szerint édesítő – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs vaníliás pudingpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 dl koffeinmentes kávé
1 cs csokoládés pudingpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 ek holland kakaópor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
+ 10 dkg mentes csokoládé – olvasztva
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapoanyagokat és alaposan kikeverjük.
Egy 18×18 – as formát kibélelünk sütőpapírral, majd a masszát beleöntjük, elegyengetjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük.
Az egy harmad részébe beledolgozzuk a vaníliás pudingport.
A maradék két harmad részébe bele tesszük a koffeinmentes kávét, kakaóport, és pudingport, majd robotgéppel kikeverjük.
A piskótát két részre vágjuk, majd először a kávés – kakaós krém jön, erre a vaníliás, majd a piskóta teteje.
Olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk 3-4 órát pihenni.
Az alapanyagokat a Kamrashop.hu webáruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD