Hozzávalók:

Piskóta:

20 dkg barna rizsliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD

6 dkg köles liszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD

6 dkg tápióka keményítő – KATT IDE – ITT TALÁLOD

3 dkg útifűmaghéj – KATT IDE – ITT TALÁLOD

4 dkg édesítő (1:4) – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 cs sütőpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 dl koffeinmentes kávé

3 dkg holland kakaópor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

3 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Krém:

5 dl növényi tejszín – cukormentes

ízlés szerint édesítő – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 cs vaníliás pudingpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 dl koffeinmentes kávé

1 cs csokoládés pudingpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 ek holland kakaópor – KATT IDE – ITT TALÁLOD

+ 10 dkg mentes csokoládé – olvasztva

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapoanyagokat és alaposan kikeverjük.

Egy 18×18 – as formát kibélelünk sütőpapírral, majd a masszát beleöntjük, elegyengetjük, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk kihűlni.

A tejszínt kemény habbá verjük.

Az egy harmad részébe beledolgozzuk a vaníliás pudingport.

A maradék két harmad részébe bele tesszük a koffeinmentes kávét, kakaóport, és pudingport, majd robotgéppel kikeverjük.

A piskótát két részre vágjuk, majd először a kávés – kakaós krém jön, erre a vaníliás, majd a piskóta teteje.

Olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk 3-4 órát pihenni.

Az alapanyagokat a Kamrashop.hu webáruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD