Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Hamburger ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók ( 4 db buci ):

15 dkg barna rizsliszt

12 dkg köles liszt

8 dkg tápika keményítő

3 dkg útifűmaghéj

3 dkg Viva Natura Cékla por –  KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 dkg Viva Natura Inaktivált sörélesztőpor –  KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 kk só

1 cs sütőpor

1 dkg Viva Natura Full Sun –  KATT IDE – ITT TALÁLOD

4 dl víz

1 ek citromlé

+ olaj a kenéshez

+ szezámmag  a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba kimérjük, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan összedolgozzuk.

Majd négy egyenlő részre osztjuk.

Sütőpapíros tepsire négy darab golyót formázunk, tetejüket kicsit lenyomjuk.

Vékonyan leolajozzuk, majd szezámmaggal megszórjuk.

180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Viva Natura termékeket –  KATT IDE – ITT TALÁLOD

YouTube video player 1
Exit mobile version