Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Levendulás – csokis sütemény (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

20 dkg Barna rizsliszt

10 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

4 dkg útifűmaghéj őrlemény

3 dkg holland kakaópor

3 dkg Viva Natura Univerzális növényi komplex- KATT IDE – ITT TALÁLOD

80 g Viva Natura Kombucha koncentrátum – levendulás – KATT IDE – ITT TALÁLOD

15 dkg mentes csokoládé – olvasztva

1,5 dkg Viva Natura Cékla por – KATT IDE – ITT TALÁLOD

3,5 dl víz

1 cs sütőpor

1,5 ek citromlé

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.

Majd sütőpapírral bélelt szélesebb kenyérformába tesszük a masszát és 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Viva Natura termékeket megtalálod itt – KATT IDE 

Exit mobile version