Hozzávalók:
40 dkg vékony csíkokra vágott zöldség ( én ezt fagyasztva kaptam – volt benne sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé )
1 db nagyobb Tv paprika
30 dkg ChefGomba – barna csiperke
15 dkg ChefGomba – Shitake
só
bors
1 kk bors
ízlés szerint zöldfűszerek
2 ek pirospaprika krém
3 ek olaj
2,5 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A zöldség keveréket kiolvasztottam.
A paprikát megmossuk, majd jó apróra vágjuk.
A gombákat alaposan megmostam, majd negyedekre vágtam.
A paprikát az olajon megpirítottam, majd hozzáadtam a a zöldségkeveréket és a gombát.
Alaposan összekevertem, majd hozzáadtam a fűszereket, és felöntöttem a tejszínnel.
Majd puhára főztem.
Gluténmentes – vegán tarhonyával tálaltam.