Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Csokis – mandulás keksz ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

45 dkg Mester család süteményliszt

5 dkg Mester család holland kakaópor

5 dkg Mester család édesítő (1:4)

27,5 dkg növényi margarin

kb. 0,75 dl növényi tej

2 g sütőpor

20 dkg Mester család mazsola

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó tördelve

2,5 dkg Mester család gyalult mandula

+ a tetejére Mester család gyalult mandula szórásnak

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a mazsolát, csokit, mandulát, ezekkel is elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és a növényi tejet és alaposan összedolgozzuk.

Fagyis kanállal egy sütőpapíros tepsire kiadagoljuk, majd picit lenyomjuk a tetejüket, megszórjuk a gyalult mandulával, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket itt találod – KATT IDE

Exit mobile version