Hozzávalók:
75 dkg ChefGomba – laska gomba – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 db közepes répa – pucolva – reszelve
1 db nagyobb TV paprika – apróra vágva
4 ek olaj
só
5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
2 kk petrezselyem
50 dkg gluténmentes – vegán spagetti tészta
2 dl növényi tejszín
+ növényi tej
Elkészítés:
A gombát megmossuk, feldaraboljuk.
Az olajat egy nagy lábasba tesszük, majd a paprikát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát és a reszelt répát, alaposan összekeverjük, hozzáadunk 2 dl növényi tejszínt, majd 10 percig pároljuk.
Majd hozzáadjuk a tésztát és felöntjuk annyi növényi tejjel, hogy jól ellepje. Majd ha a tészta félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a petrezselymet és a sörélesztőpelyhet, elkeverjük, majd készre főzzük. ( főzés közben 2-3 -szor kevergessük meg).