Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Gombás – kelbimbós tészta ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)

Hozzávalók:
50 dkg tészta ( nálam gluténmentes Barilla tészta volt – cső formájú )
20 dkg kelbimbó
2 szál friss petrezselyem
50 dkg ChefGomba – mini csiperke – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 ek olaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bazsalikom
ízlés szerint oregánó
ízlés szerint bors
ízlés szerint őrölt fűszerkömény
2 dl növényi tejföl
1 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A petrezselymet, kelbimbót és a gombát alaposan megmossuk, majd felaprítjuk őket.
Olajon megpirítjuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tésztát ( két részletben ), alaposan összekeverjük, majd felöntjük vízzel.
Hagyjuk hogy a tészta megpuhuljon, majd hozzáadjuk a növényi tejfölt és növényi tejet, összekeverjük, kb. 5 percig főzzük még, majd tálalható.

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Exit mobile version