Hozzávalók:
20 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán diókrém
ízlés szerint porédesítő
kb. 10 dkg meggy
0,5 dl növényi tejszín
+ házi csokoládé ( recepjét itt találod )
Elkészítés:
A diókrémet ( ezt egyébként házilag is el lehet készíteni – le kell darálni a diót némi növényi tejszínnel ) kikleverjük az édesítővel és a növényi tejszínnel, majd pedig a meggyel.
Egy szilikon formát ( nekem kis téglalap alakok voltak benne ) kikenünk csokival, megvárjuk míg megdermed.
Majd betöltjük a meggyes diókrémet, és csokival bevonjuk.
Majd hagyjuk, hogy jól összeálljon.
Kivesszük a formából és az egészet olvasztott házi csokiba forgatjuk, majd hagyjuk, hogy jól megdermedjen rajta.
További csokoládé recepteket is találsz az oldalamon:
https://monakonyhaja.hu/category/receptek/csokolade/