Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Banános – kókuszos csokoládé ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

25 dkg Házi csokoládé – ennek a receptjét egy korábbi linkemen találod – KATT IDE

2 db érettebb banán

ízlés szerint porédesítő

10 dkg kókuszreszelék

kb. 0,5 dl kókuszkrém

Elkészítés:

A banánt megpucoljuk, majd villával pépesítjük.

Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, porédesítőr, kókusztejszínt, majd alaposan kikeverjük.

A házi csokit megolvasztjuk.

Egy kenyérformát kibélelünk folpackkal, majd erre jön egy adag olvasztott csoki, ezt hagyjuk megdermedni, majd utána a banános – kókuszos réteg, majd ismét olvasztott csokoládé.

Tegyük a hütőbe vagy fagyasztóba amíg megdermed.

Exit mobile version