Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Édesburgonyás brownie ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)

Hozzávalók:
15 dkg barna rizsliszt
7 dkg cirok liszt
4 dkg édesítő (1:4)
3,8 dkg útifűmaghéj
7 g sütőpor
25 dkg ádesburgonya – megfőzve – össze tőrve
2 dl növényi tej
3 dkg holland kakaópor
20 dkg házi csokoládé – olvasztva
5 dkg margarin – olvasztva
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük.
Az édesburgonyához adjuk a margarint, házi csokit, növényi tejet, és jól kikeverjük.
Majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokahoz és alaposan összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe ( 21×21 ) öntjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25 – 30 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version