Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Epres bounty ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

20 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )

5 dkg kókuszliszt

10 dkg kókuszreszelék

ízlés szerint porédesítő

szükség szerint növényi tejszín

+ Olvasztott házi csokoládé

Elkészítés:

Az epret kiolvasztjuk.

Majd a kókuszlisztet, kókuszreszeléket, porédesítőt egy tálba tesszük, összekeverjük.

Az epret pépesítjük, majd ( a levével együtt ) hozzáadjuk a kókuszos keverékhez.

Jó alaposan összegyúrjuk ( ha szükséges adjunk hozzá növényi tejszínt ).

Hat egyenló részre osztjuk, majd megformázzuk őket.

Olvasztott házi csokival beborítjuk, majd hagyjuk, hogy megdermedjen rajta.

Majd pedig csíkokat húzunk a csokival a tetejére, és meg lehet szórni kókuszreszelékkel.

Exit mobile version