Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Diós – banános szelet ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

21,5 dkg barna rizsliszt

7,5 dkg Grapoila Dióliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2,5 dkg útifűmaghéj

4 dkg édesítő (1:4)

3,8 dl víz

8 g sütőpor

1 kk citromlé

Krém:

1 nagyobb banán

8,5 dkg Grapoila Diókrém – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4 dkg Grapoila Dióliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

ízlés szerint édesítő

0,6 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A piskótáhz a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jól kikeverjük.

Egy 21×24 – es sütőpapírral kibálelt formába tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.

A krémhez a banánt villával összetőrjük, majd az összes alapanyaggal együtt egy tálba tesszük.

Alaposan kikeverjük, majd a megsűlt piskóta tetejére oszlatjuk.

Hagyjuk 5-6 órát állni, majd fogyasztható.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Exit mobile version