Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Corn Dog rizslapból ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók ( 2 db ) :

2 db rizslap

2 db virsli – gluténmentes, vegán

kb 5-6 dkg növényi sajt

4 dkg csicseriborsó liszt

1,5 dl víz

+ barna rizsliszt

+ gluténmentes zabpehely

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A sajtot lereszeljük.

A csicserilisztet kikeverjük a vízzel és sóval.

Egy rizslapot belemártunk, majd szilikon lapra tesszük.

Belerakjuk a virslit az egyik oldalára, majd a sajtot.

A rizslap két szélét ráhatjuk, majd feltekerjük.

Megforgatjuk ismét a csicseris keverékbe, majd a barna rizslisztbe, majd csicseris keverék és a zabpehely.

A másik lappal is így járunk el.

Majd olajban kisütjük.

Exit mobile version