Hozzávalók:
0,5 kg burgonya
0,5 kg Chefgomba – csiperke
25 dkg vegyes zöldségkeverék
só
grill fűszerkeverék
Hummusz:
1 db konzerv csicseriborsó
2 ek pirított szezámmag – darálva
1 kk mustár
1 kk vegán majonéz
ízlés szerint só
ízlés szerint gluténmentes sörélesztőpehely
Elkészítés:
A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk , cikkekre vágjuk.
A gombákat megpucoljuk, megmossuk.
Majd egy sütőzacskóba tesszük a burgonyákat, gombákat és a vegyes zöldséget.
Beleszórjuk a sót és fűszerkeveréket, lezárjuk és összerázzuk, majd tepsibe tesszük.
180 fokos sütőben kb. 30-35 percet sütjük, majd kivágjuk a zacskó oldalát és kb 10 percet sütjük még így.
A hummuszhoz az összes alapanyagot egy botmixerrel pépesítjük.
Majd salátával tálaljuk.