Hozzávalók:
0,5 kg burgonya
0,5 kg Chefgomba – csiperke
25 dkg vegyes zöldségkeverék
só
grill fűszerkeverék
Hummusz:
1 db konzerv csicseriborsó
2 ek pirított szezámmag – darálva
1 kk mustár
1 kk vegán majonéz
ízlés szerint só
ízlés szerint gluténmentes sörélesztőpehely
Elkészítés:
A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk , cikkekre vágjuk.
A gombákat megpucoljuk, megmossuk.
Majd egy sütőzacskóba tesszük a burgonyákat, gombákat és a vegyes zöldséget.
Beleszórjuk a sót és fűszerkeveréket, lezárjuk és összerázzuk, majd tepsibe tesszük.
180 fokos sütőben kb. 30-35 percet sütjük, majd kivágjuk a zacskó oldalát és kb 10 percet sütjük még így.
A hummuszhoz az összes alapanyagot egy botmixerrel pépesítjük.
Majd salátával tálaljuk.
![280721329-2857666527875826-8510936630852618505-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280721329-2857666527875826-8510936630852618505-n.jpg)
![280560465-523409046175176-6732982966669056497-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280560465-523409046175176-6732982966669056497-n.jpg)
![280520266-1015440232444993-8612855175802195981-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280520266-1015440232444993-8612855175802195981-n.jpg)
![280506134-1548000888930897-3634259635314910249-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280506134-1548000888930897-3634259635314910249-n.jpg)
![280501376-515755270090121-8067245566203964250-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280501376-515755270090121-8067245566203964250-n.jpg)
![280141248-1322457384943431-6888570022640109565-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/12/280141248-1322457384943431-6888570022640109565-n.jpg)