Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Gombás – babos ragu (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

25 dkg ChefGomba – csiperke

25 dkg ChefGomba – ördögszekér laskagomba

1 db Tv paprika

1 db répa – pucolva – reszelve

50 dkg vörösbab – lehet konzerv is

ízlés szerint fűszerek:

bazsalikom

oregánó

petrezselyem

4 ek olaj

2 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A paprikát megmossuk, majd apróra vágjuk.

A gombákat megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.

A paprikát az olajon egy lábasban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombákat, alaposan összekeverjük, pirítjuk ezt is, majd hozzáadjuk a babot és a répát, fűszerezzük.

Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejszínt és készre főzzük.

Tésztával tálaljuk.

A ChefGombáról bővebben itt olvashattok – KATT IDE

Exit mobile version