Hozzávalók:
25 dkg ChefGomba – csiperke
25 dkg ChefGomba – ördögszekér laskagomba
1 db Tv paprika
1 db répa – pucolva – reszelve
50 dkg vörösbab – lehet konzerv is
ízlés szerint fűszerek:
bazsalikom
oregánó
petrezselyem
só
4 ek olaj
2 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, majd apróra vágjuk.
A gombákat megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A paprikát az olajon egy lábasban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombákat, alaposan összekeverjük, pirítjuk ezt is, majd hozzáadjuk a babot és a répát, fűszerezzük.
Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejszínt és készre főzzük.
Tésztával tálaljuk.
![325487443-1484091688664819-6238569709268025042-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/325487443-1484091688664819-6238569709268025042-n.jpg)
![325417720-3416567565287154-5099486912558023893-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/325417720-3416567565287154-5099486912558023893-n.jpg)
![324932597-3509364452676260-2149572944665044872-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/324932597-3509364452676260-2149572944665044872-n.jpg)
![324646056-3412900972360418-9069724123966461620-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/324646056-3412900972360418-9069724123966461620-n.jpg)
![324484973-619609866553469-2255696166400054084-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/324484973-619609866553469-2255696166400054084-n.jpg)
![324354874-593949612561210-7886864679433411513-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/324354874-593949612561210-7886864679433411513-n.jpg)