Hozzávalók:
20 dkg ChefGomba – laska gomba
20 dkg ChefGomba – csiperke
10 dkg ChefGomba – barna csiperke
5 dkg borsó fehérjeprtotein granulátum
1 db tv paprika
1 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
1,5 dkg útifűmaghéj
5 g pirospaprika
2 g úrölt fehérbors
só
2 ek olaj
Elkészítés:
A granulátumot beáztatjuk.
A paprikát megmossuk, apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk,
A gombákat megpucoljuk, feldaraboljuk, megmossuk, majd hozzáadjuk a paprikához és összepirítjuk vele, majd pici vizet adunk hozzá, és megpároljuk.
Majd az összes többi alapanyaggal együtt egy tálba tesszük, majd alaposan összedolgozzuk.
Gombócokat formázunk belőle, majd sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
( Aki szeretné, olajban is kisütheti. )