Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
17,5 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
2 db banán – villával pépesítve
1,2 dkg útifűmaghéj
2,75 dl növényi tej
3 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5 dkg Mester család holland kakaópor
4 dkg Mester család csokoládés pudingpor
+ kb. 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük.
Az olvasztott csokit a banánnal kikeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz és elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól összedolgozzuk.
Majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.