Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Csokis – almás – mandulás sütemény (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

40 dkg alma ( lereszelve )

35 dkg Mester család süteményliszt

1 cs sütőpor

2 dkg Mester család holland kakaópor

12 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

2,5 dkg Mester család gyalult mandula

3 dkg Mester család édesítő (1:4)

2 dkg útifűmaghéj

4 dl víz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt almát, mandulát és olvasztott csokit, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 30 -35 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE 

Exit mobile version