Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Bounty fánk ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

25 dkg Mester család házi kenyérliszt

15 dkg Mester család kelt tészta lisztkeverék

20 dkg Mester család süteményliszt

1 cs porélesztő

10 dkg Mester család kókuszreszelék

3 dkg Mester család holland kakaópor

6 dkg Mester család édesítő (1:4)

4,3 dl növényi tej

1 dl növényi tejszín

Tetejére :

Mester család diabetikus étbevonó olvasztva

Mester család kókuszreszelék

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jól összedolgozzuk, majd egy órát meleg helyen kelesztjük.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb. 2 ujjnyi vastagra.

Szaggatjuk őket, majd forró olajban kisütjük.

Tetejüket olvasztott csokiba mártjuk, majd kókuszreszelékbe.

A Mester család termékeket megtalálod itt – KATT IDE

Exit mobile version