Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű)
4 dkg Mester család holland kakaópor
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó olvsztva
30 dkg cukormentes meggylekvár
ízlés szerint porédesítő
Krém:
8 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
7 dkg Mester család vaníliás pudingpor
25 dkg Mester család rizsdara
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük,majd alaposan összedolgozzuk.
Hagyjuk állni.
Majd a krém alapanyagait egy lábasba tesszük, kikeverjük és sűrűre főzzük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A kekszes alapot három egyenlő részre osztjuk, majd folpack segítségével mindegyiket kinyújtjuk a tepsink méretére ( az enyén 20×20 – as volt ).
Majd az egyik kinyújtott lapot beletesszük a tepsibe, erre a krém felét, majd a következő lap, erre a krém másik fele, majd pedig az utolsó lap.
3-4 órát hagyjuk összeállni a hűtőben, majd fogyaszthatjuk.