Hozzávalók:
1 db nagy cukkini
30 dkg ChefGomba – laska
20 dkg zöldborsó (nekem konzerv volt)
1 db tv paprika
1 doboz konzerv kukorica
10 dkg borsófehérje – granulátum
ízlés szerin:
bors
kurkuma
só
pirospaprika
züldfűszerek
4 dl növényi tejszín
3 ek olaj
Öntet:
20 dkg csicseriborsó liszt
2 dkg fekete só
4 ek gluténmentes sörélesztőpehely
3 dl víz
Elkészítés:
A cukkinit megmossuk, majd karikákra vágjuk.
A gombát megmossuk, feldaraboljuk.
A paprikát is megmossuk, majd apróra vágjuk.
Az olajon megpirítjuk a paprikát, majd hozzáadjuk az összes alapanyagot és megfőzzük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a cukkini karikákból rakunk alulra, majd a „ragu” egyik fele, ismét cukkini karikák, majd a ” ragu” másik fele, majd lezárjuk ismét cukkinivel.
Az öntet alapanyagait alaposan kikeverjük, majd leöntjük vele, mindenhova jusson.
180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.