Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötétebb színű)
6 dkg Mester család édesítő (1:4) – porrá őrölve
5,5 dkg Mester család holland kakaópor
2,5 dl koffeinmentes kávé
1,5 dl növényi tej
Krém:
20 dkg Mester család csokoládés pudingpor
ízlés szerint Metser család édesítő (1:4)
2 dl növényi tejszín
2,5 dl koffeinmentes kávé
7,5 dkg Mester család holland kakaópor
5,5 dl növényi tej
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva – a tetejére
Elkészítés:
A krém alapanyagait egy lábasban alaposan kikeverjük, majd megfőzzük.
A keksztekercsport, édesítőt, kakaóport egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a kávét és a növényi tejet, jól összedolgozzuk.
Három részre szedjük.
Folpackkal kibélelünk egy 18×18 – as formát.
Az egyik részt beletesszük, lenyomkodjuk, elegyengetjük, majd jön a krém egyik fele, majd keksztekercsporos alapokat ( 2 db ami maradt ) szilikon lapon kinyújtjuk. A krémre jön egy, majd megint krém és az utolsó keksztekercsporos alap.
A tetejére olvasztott csokit teszünk.
Hagyjuk egy éjjelt a hütőben, hogy jól összeálljon.