Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Burgonyás – gombás kis lepények ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:
1 db Tv paprika
50 dkg ChefGomba Ördögszekér gomba – KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek
50 dkg főtt, áttört burgonya
10 dkg barna rizsliszt
5 dkg csicseriborsó liszt
3 ek olaj
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, apróra vágjuk.
A gombát is megmossuk, majd ezt is apróra vágjuk.
Az olajon a paprikát megpirítjuk, majd hozáadjuk a gombát, elkeverjük, sózzuk, fűszerezzük és puhára „főzzük”.
Majd egy tálba tesszük és az összes többi alapanyaggal együtt jó alaposan összedolgozzuk.
Majd nagyobb golyókat formázunk belőlük és sütőpapíros tepsire tesszük őket. 180 fokon kb 10-20 perc alatt megsütjük.

A ChefGomba termékeiről bővebben – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Exit mobile version