Hozzávalók:
1 cs Mester Család keksztekercspor
20 dkg eperlekvár – gluténmentes ,cukormentes, vegán
ízlés szerint édesítő – porállagú
1 dl növényi tejszín
5 dkg margarin
Krém:
40 g Mester Család vaníliás pudingpor
ízlés szerint Mester Család édesítő
15 dkg Mester család rizsdara
6 dl növényi ital
1 ek vanília aroma
+ eperlekvár – gluténmentes ,cukormentes, vegán – a tetejére
Az alap rész alapanyagait egy tálban alaposan összedolgozzuk.
Majd egy 21×21 – es forma aljába nyomkodjuk ( érdemes folpackkal kibélelni a formát )
A krémhez az alapanyagokat egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha megfőtt, akkor az alap részre egyengetjük, majd a tetejére eperlekvárt kenünk.
Hagyjuk hideg helyen, hogy jól összeálljon.
A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE