Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű )
7,5 dkg Mester család puncs pudingpor
6 dkg Mester család édesítő (1:4) – ledarálva – por állagra
5,5 dkg Mester család holland kakaópor
15,5 dkg növényi margarin
2 dl növényi tej
Pudingos Töltelék:
20 dkg Mester család puncs pudingpor
ízlés szerint édesítő
1 l növényi tej
Középső réteg:
15 dkg Mester család keksztekercspor ( sötét színű )
5 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
2 ek rumaroma
8,5 dkg növényi margarin
2 dl növényi tejszín
+ 10 dkg Mester diabetikus étbevonó a tetejére – olvasztva
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk annedves alapanyagokat és alaposan összedolgozzuk.
A töltelék alapanyagait egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
A középső réteg alapanyagait alaposan összedolgozzuk egy tálban.
Majd az első adag masszát két részre osztjuk.
Az egyiket egy folpackal kibélelt 18×18 – as tepsibe nyomkodjuk, erre jön a töltelék egyik fele, majd a középső réteget egyengessük rá, majd a pudingos réteg másik fele, végül a massza másik fele, amit két sütőpapír közt nyújtsunk ki, és úgy tegyük a tetejére.
Majd olvasztott csokival borítjuk
Hagyjuk 4-5 úrát hideg helyen, amíg összeáll.