Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Mandulás – kesudiós – citromos kevert sütemény ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:
35 dkg Mester család foszlós kalács liszt
25 dkg Mester család süteményliszt
7 dkg Mester család édesítő (1:4)
12g Mester család sütőpor
5 dl víz
2 dl citromlé
10 dkg Mester család rizsdara
10 dkg sótlan kesudió – felaprítva
10 dkg sótlan mandula – felaprítva
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( 20×20 – as ), tetejét elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Mester család termékeket megtalálod itt – KATT IDE

Exit mobile version