Mentes sütiskönyv – Szeretetkonyha – 4×15 Négy évszak receptjei (könyv csomag)

Original price was: 12.310 Ft.Current price is: 8.190 Ft.

Elfogyott

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A mentes sütiskönyv:

Kiss Mona ezúttal arra vállalkozik, hogy egy átfogó, glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szója-, mogyoró-, és élesztőmentes vegán édességeket tartalmazó receptgyűjteményt jelentessen meg. Sorozatindítónak szánja könyvét, melyet követnek továbbiak a különböző ételcsoportokról.

Mona több, mint 20 éve éli az ételallergiások mindennapjait, sőt gyermekei születése után azt is meg kellett tanulnia, hogy velük hogyan tudja megszerettetni ezeket az ételeket. Saját weboldalának és online felületeinek óriási követőtábora van, receptjei sokaknak segítenek eligazodni az allergén mentes táplálkozás világában.

Szeretetkonyha:

Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Munkája során olyan tapasztalatokat szerzett a párkapcsolatokról, és azok érzelmi mélységeiről, melyek arra ösztönözték, hogy Szerelemkonyha című könyvében a gasztronómiát összefüggésbe hozza a társunk iránt érzett szeretetettel és tisztelettel. Jelen könyvben szerzőtársával Kiss Mónival két témát hangoltak össze, ahol Ildikó fejezetein keresztül az olvasó nem csak a gyermekét érti meg jobban és kerül hozzá közelebb, hanem a saját benne élő „gyermeki lelkéhez”, a „kicsi én[jé]hez” is, Mona pedig a „… mentes” receptekkel a három eddig megjelent könyve után most a gyermekeket is igyekszik bevonni a konyhába. Kiss Móni speciális blogger, sütő-főző tanfolyamokat tart, számos rendezvényen vesz részt, mint előadó. Alapító tagja a Tegyünk Együtt egymásért csapatának, a Csak a Mentes szakmai partnere, az Ételem.hu egyik szakértője. Mona fontosnak tartja a folyamatos fejlődést a konyhában, mert hiszi, hogy egyszerűen és gyorsan is lehet egészséges finomságokat varázsolni az asztalra.

Fogadjátok sok szeretettel Ildikóval készült legújabb könyvünket, és szerintem joggal állíthatom, hogy a legkülönlegesebb, legszerethetőbb, több mint 200 oldal lett. Megjelent a T.bálint Könyvkiadó gondozásában. A hátoldaláról: “Légrádi Ildikó gasztro és párkapcsolati könyve, a Szerelemkonyha folytatásaként -, az immáron negyedik könyves Kiss Mónival – Monával olyan világba invitálja az olvasót, ahol kipróbált és ínycsiklandó „mentes” receptek mellett a szeretet, az egymásra figyelés, a család kap főszerepet. Légrádi Ildikó: “Ebben a könyvben még mindig a párokhoz szólok, mégis a gyermeki lélekről. Mert sokan keresnek meg olyan pszichés problémákkal, amelyek gyökerei a gyerekkorukba nyúlnak vissza, és e problémák többségéről a beszélgetések során kiderül: talán megelőzhetők lettek volna, ha akkor a szülők többet tudnak a gyermeki természetről. A párkapcsolatból tehát továbblépünk, ha úgy tetszik, egy magasabb szintre, a család szentségébe, mert a kapcsolat gyümölcse, a gyermek, ebbe az egységbe, a szerelembe, az összetartozásba, a boldog várakozásba érkezik. Általa válik a nő anyává, a férfi apává, és lesz a párból család. A gyermek ebben a kis közösségben nő fel, ezért fontos, hogy ez a háttér nyugodt és boldog legyen, mert ha ilyen, akkor ő is kiegyensúlyozott, harmonikus személyiséggé érik. Olyan felnőtté, aki számára a kapcsolatteremtés, a beilleszkedés, az alkalmazkodás nem kihívás. Bátran engedi bele magát a kapcsolatokba, és az otthonról hozott minta alapján bizalommal, kitartással és hűséggel él azokban. Nyitottság a boldog, összetartó családban, ahol a számunkra legfontosabbak, a gyermekeink mellett talán kicsit közelebb kerülhetünk a bennünk élő gyermeki lelkünkhöz, a „kicsi énhez”… Ez a Szeretet & Konyha. Kiss Móni – Mona: “Az eddig megjelent könyveim a főzni–sütni vágyókat/szeretőket az ételallergia világába kalauzolják, amiben én magam is élek. De hogyan is kerül a gyermek a konyhába? Mindig is annak a híve voltam, hogy próbáljuk bevonni a gyermekünket a könnyebb konyhai feladatokba, amivel nemcsak több időt töltünk együtt, de sok mindent ők is könnyebben megtanulnak. Ebben a 60 receptben számtalan olyan finomság van, amibe „belecsempésztem” a zöldséget, gyümölcsöt, vagy éppen másmilyen „köntösbe” öltöztettem, így kicsi és nagy is élvezettel fogyaszthatja. Az én legnagyobb kritikusaim a családtagjaim, hisz nap, mint nap azokat az ételeket fogyasztják, amiket készítek. Így bizton állíthatom, hogy aki ezeket a recepteket követi, nem fog csalódni. A Szeretet & Konyha családokhoz szól, édesanyákhoz, édesapákhoz, nagyszülőkhöz, és gyermekekhez is.”
4×15 – Négy évszak receptjei:
Kiss Móni – 4×15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
60 csodás recept glutén,tej,cukor,mogyorómentesen.
Ha kezdő diétázó vagy, és nem szeretnél bajlódni az alapanyagok megismerésével, és tutira akarsz menni, akkor ne hagyd ki ezt a könyvet.
Az író 4 év legjobb receptjeit gyűjtötte egy csokorba :)
Go to Top