Hozzávalók:
50 dkg Mester süteményliszt
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
12 gr Orgran tojáspótló + 7 ek víz
30 dkg margarin
+ 2 ek kakaópor
+ szükség szerint 1-2 ek víz
Töltelék:
Margarin
kakaópor
édesítő
+ rizsliszt
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálba tesszük és jó alaposan összedolgozzuk. Majd két részre szedjük, és az egyik részbe beledolgozzuk a kakaó port , ha szükséges adunk hozzá vizet.
Majd folpackba csomagolva 1 órát pihentetjük.
Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon kb 10 -12 perc alatt megsütjük.
A krémhez a margarint kikeverjük az édesítővel és kakaóporral, majd egy sima és egy kakaós korongot összeragasztunk vele.