Hozzávalók:
50 dkg Mester házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
2 kk só
10 gr sörélesztőpehely
3 gr bambuszrost
2,5 dkg köles liszt
6 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, majd beledolgozzuk az olajat is.
Sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük, majd lekenjük olajjal, és megszórjuk szezámmaggal.
50 fokon 45 percet kelesztjük, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
![33766976-2249755501718045-1854892316674752512-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33766976-2249755501718045-1854892316674752512-n.jpg)
![33765886-2249755735051355-200395146737483776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33765886-2249755735051355-200395146737483776-n.jpg)
![33720305-2249755555051373-7016619583926697984-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33720305-2249755555051373-7016619583926697984-n.jpg)
![33714271-2249755941718001-2920457137123491840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33714271-2249755941718001-2920457137123491840-n.jpg)
![33891723-2249755925051336-5638469543346044928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33891723-2249755925051336-5638469543346044928-n.jpg)
![33867793-2249755081718087-4331310969956335616-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33867793-2249755081718087-4331310969956335616-n.jpg)
![33814015-2249754681718127-7664915708660154368-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33814015-2249754681718127-7664915708660154368-n.jpg)
![33781997-2249754578384804-4712127105704394752-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33781997-2249754578384804-4712127105704394752-n.jpg)
![33768367-2249754648384797-8797237635287351296-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33768367-2249754648384797-8797237635287351296-n.jpg)