Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsléiszt

10 dkg Naturbit köles liszt

3,5 dkg Tápióka keményítő

4 ek édesítő (1:4)

1 cs sütőpoe

1 dkg útifűmaghéj

0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény

1,5 ek holland kakaópor

1,5 ek citromlé

Krém:

10 dkg Csokis vegán chiashake

kb 4,5 dl Schlagcreme vegán natúr tejszín

ízlés szerint édesítő

Tetejére:

olvasztott csoki

+ felvert tejszín (Schlagcreme)

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Közben kikeverjük a csokis chiashaket a tejszínnel és édesítővel.

Majd ha megsült és kihűlt a piskóta akkor megkenjük a krémmel, majd a tetejét csokival borítjuk, tejszínnel díszítjük.