Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsléiszt
10 dkg Naturbit köles liszt
3,5 dkg Tápióka keményítő
4 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpoe
1 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
1,5 ek holland kakaópor
1,5 ek citromlé
Krém:
10 dkg Csokis vegán chiashake
kb 4,5 dl Schlagcreme vegán natúr tejszín
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
olvasztott csoki
+ felvert tejszín (Schlagcreme)
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Közben kikeverjük a csokis chiashaket a tejszínnel és édesítővel.
Majd ha megsült és kihűlt a piskóta akkor megkenjük a krémmel, majd a tetejét csokival borítjuk, tejszínnel díszítjük.
![33751444-2250742668285995-933915439942074368-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33751444-2250742668285995-933915439942074368-n.jpg)
![33923398-2250885668271695-6133046615302209536-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33923398-2250885668271695-6133046615302209536-n.jpg)
![33832338-2250885501605045-7183646021639995392-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33832338-2250885501605045-7183646021639995392-n.jpg)
![33923714-2250885548271707-8655937609295462400-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33923714-2250885548271707-8655937609295462400-n.jpg)
![33990791-2250885624938366-2322395933431562240-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33990791-2250885624938366-2322395933431562240-n.jpg)
![33939223-2250885591605036-6219213082418216960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/33939223-2250885591605036-6219213082418216960-n.jpg)