Hozzávalók:

1 cs Éden Prémium borsos ízesítésű tészta

1 konzerv bab

1 konzerv kukorica

30 dkg gomba

4 dl kókusztej

1 dl növényi tejszín

2 ek olaj

kb. 2 – 3 csapott ek barna rizsliszt

zöldfűszerek – ízlés szerint

+ gluténmentes sörélesztőpehely a tetejére

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.

A babot és kukoricát átmossuk.

Az olajon a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, alaposan összekeverjük, majd felöntjük kókusztejjel, sózzuk és zöldfűszerezzük, puhára főzzük, majd a növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel és hozzáadjuk, besűrítjük

Közben a tésztát kifőzzük.

Majd ha kifőtt, akkor összekeverjük a babos-kukoricás-gombás szósszal.

Tálaláskor gluténmentes sörélesztőpehellyel megszórjuk.

Éden Prémium Kölestészta borsos itt:

https://edenpremium.hu/termek/koelesteszta-orso-feketebors-200g/