Hozzávalók:
Tészta:
16,5 dkg barna rizsliszt
5 g sütőpor
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg köles liszt
3,5 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő (1:4)
3,2 dl víz
1 ek citromlé
Töltelék:
3 dl növényi tejszín – natúr
20 dkg Naturharmonia Bio Buddha tál – málnás (ITT)
2 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő – ha szükséges
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, és összedolgozzuk.
Hagyjuk állni 5-10 percet.
Majd 3 részre osztjuk.
Szilikon lapon mindegyiket kinyújtjuk 18×18-s formára, majd 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
A Málnás buddha tálat kikeverjük 2 dl növényi tejjel.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a málnás keveréket ( ha szükséges, akkor édesítsük még).
Majd a lapokat rétegezzük.
Hagyjuk 2-3 órát állni, majd porédesítővel megszórva tálaljuk.