Hozzávalók:

25 dkg köles tészta

25 dkg ChefGomba – laska

25 dkg ChefGomba – Portobello

1 konzerv zöldborsó

ízlés szerint :

pirospaprika

zöldfűszerek

bors

2 dl növényi tejszín

15 dkg növényi sajt – reszelve

3 ek olaj

Elkészítés:

A gombákat megmossuk, megpucoljuk, majd apróra vágjuk.

Egy lábasba tesszük az olajat, majd a gombákat, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, elkeverjük.

Fűszerezzük, hozzáadjuk a növényi tejszínt, alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük.

A tésztát kifőzzük, majd összekeverjük a tejszínes gombás raguval.

Egy  jénaiba tesszük, tetejére tesszük a reszelt sajtot, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük.

A ChefGomba termékeiről itt olvashattok bővebben – KATT IDE