Hozzávalók:

25 dkg barna rizsliszt

7,5 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

3 dkg útifűmaghéj

5 dkg édesítő (1:4)

5 dkg kókuszreszelék

1 cs sütőpor

3 dl víz

2 dl Bio kókusz habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2 ek citromlé

Krém:

3  dl Bió kókusz habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

3 dl Bió kókusz tejszínhab – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

30 dkg köles túró ( 10 dkg köles alaposan átmosva, majd 4 dl növényi tejben megfőzzük, édesítjük, adunk hozzá 2 ek citromlevet. )

15 dkg kökuszreszelék

1 tábla Bio cukormentes fehércsokoládé – olvasztva – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

ízlés szerint édesítő

+ 30 dkg cukormentes baracklekvár

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.

Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe ( 18×18 ) tesszük, majd 180 fokon kb. 40-50 perc alatt légkeverésen megsütjük ( tűpróba ).

A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és alaposan kikeverjük.

Ha kihűlt a piskóta, akkor kettévágjuk.

Megkenjük mind a két lap belső felét a lekvárral.

Majd az alsó lapra tesszük a töltelék háromnegyed részét, majd rátesszük a tetejét és a maradék krémet a tetejére kenjük.

Pát órát tegyük a hűtőbe, majd fogyasztható.

Az alapanyagokat a BioEgészség webshopból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT