Hozzávalók:

22,5 dkg Mester család Kelt tészta liszt

27,5 dkg Mester család házi kenyérliszt

1 cs porélesztő

4 dkg Mester család édesítő (1:4)

10 dkg margarin

2 dl növényi tejszín

2 dl növényi tej

3,5 dkg útifűmaghéj

Töltelék:

3 dl növényi tej

4 dkg Mester család csokoládés pudingpor

2 ek rumaroma

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó

szükség szerint édesítő

+ olaj a sütéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd hozzáadjuk a növényi tejet és növényi tejszínt. Alaposan összedolgozzuk , majd egy órát meleg helyen kelesztjük.

A tölteléket elkészítjük. A csokin kívül az összes alapanyagot alaposan kikeverjük, majd megfőzzük, végül hozzáadjuk a csokit és egyneművé keverjük.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.

6 darab kockára vágjuk, majd a tölteléket elosztjuk benne, egyik oldalára tesszük mindegyiknek.

A másik oldalát ráhajtjuk, széleit lenyomkodjuk, majd forró olajban kisütjük.

A Mester Család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE