Hozzávalók:
22,5 dkg Mester család Kelt tészta liszt
27,5 dkg Mester család házi kenyérliszt
1 cs porélesztő
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 dkg margarin
2 dl növényi tejszín
2 dl növényi tej
3,5 dkg útifűmaghéj
Töltelék:
3 dl növényi tej
4 dkg Mester család csokoládés pudingpor
2 ek rumaroma
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó
szükség szerint édesítő
+ olaj a sütéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd hozzáadjuk a növényi tejet és növényi tejszínt. Alaposan összedolgozzuk , majd egy órát meleg helyen kelesztjük.
A tölteléket elkészítjük. A csokin kívül az összes alapanyagot alaposan kikeverjük, majd megfőzzük, végül hozzáadjuk a csokit és egyneművé keverjük.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.
6 darab kockára vágjuk, majd a tölteléket elosztjuk benne, egyik oldalára tesszük mindegyiknek.
A másik oldalát ráhajtjuk, széleit lenyomkodjuk, majd forró olajban kisütjük.
![323588007-727819012355436-9139183649301044949-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/323588007-727819012355436-9139183649301044949-n.jpg)
![324685278-741217377129470-3242342089552295229-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/324685278-741217377129470-3242342089552295229-n.jpg)
![325035792-1159984074632497-4349784180634122274-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/325035792-1159984074632497-4349784180634122274-n.jpg)
![325261233-1236484116937837-6942468733720548940-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/325261233-1236484116937837-6942468733720548940-n.jpg)
![326274743-3431776147142891-3536569746497885804-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/03/326274743-3431776147142891-3536569746497885804-n.jpg)