Hozzávalók:
4 nagy Portobello gomba – ChefGomba
40 dkg vegyes saláta
1 db konzerv kukorica
1 db kígyóuborka
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek ( tárkony, kapor, oregánó, petrezselyem)
Öntet:
1 doboz csicseriborsó
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
1 ek gluténmentes , cukormentes mustár
3 ek gluténmentes, cukormentes vegán majonéz
0,5 dl növényi tejszín – cukormentes
Elkészítés:
A gombákat alaposan megmossuk, majd négy részre vágjuk és meggrillezzük.
Az uborkát megmossuk, feldaraboljuk.
A vegyes salátát egy nagyobb tálba tesszük, és az összes többi alapanyagot hozzáadjuk .
Az öntethez a csicseriborsót alaposan összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és jól összekeverjük.
Majd a salátából tányérra teszünk, rátesszük a grillezett gombát, és az öntetből mellé teszünk.