Hozzávalók:
20 dkg Barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg mandulaliszt
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
7 dl növényi tej
1 ek citromlé
Krém:
2,5 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető
1 üv Nutriversum pisztáciavaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a piskóta masszát, elegyengetjük.
180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és alaposan kikeverjük.
Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
1-2 óra múlva tálalható.
![364265147-653186116719118-285858672428849192-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/08/364265147-653186116719118-285858672428849192-n.jpg)
![364259351-220007927292324-8145482991499902390-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/08/364259351-220007927292324-8145482991499902390-n.jpg)
![364229510-1042015790027265-1431280994416000624-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/08/364229510-1042015790027265-1431280994416000624-n.jpg)
![364228134-276311015023756-982401997484392267-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/08/364228134-276311015023756-982401997484392267-n.jpg)
![364227115-833437785117530-7233392100099741503-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/08/364227115-833437785117530-7233392100099741503-n.jpg)