Hozzávalók:
Piskóta:
40 dkg Mester család süteményliszt
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
5 dkg Mester család holland kakaópor
1 cs sütőpor
6 dkg Mester család ádesítő (1:4)
5 dl víz
Krém 1:
15 dkg Mester család rizsdara
5 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
2 ek vanília aroma
10 dkg Mester család kókuszreszelék
Krém 2:
20 dkg Mester család rizsdara
5 dl növényi tej
ízlés szerint édesítő
6 dkg Mester család holland kakaópor
7,5 dkg Mester család kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kikeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük ( tűpróba!)
A krémek alapanyagait kikeverjük, és mindegyiket sűrűre főzzük.
Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor három részre vágjuk, majd megtöltjük a krémekkel. Hagyjuk 5-6 úrát, hogy jól összeálljon.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE