Hozzávalók:
27,5 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő ( 1:4)
6 g sütőpor
10 dkg margarin
3 dl növényi tej
1 ek citromlé
Töltelék:
10 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé
5 dkg holland kakaópor
ízlés szerint porédesítő
+ olaj a kenéshez
+ MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd pedig a növényi tejet és a citromlét.
10 percet hagyjuk állni.
Majd lisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk.
A tölteléket kikeverjük és megkenjük a tésztát vele.
Majd feltekerjük. Hosszában középen elvágjuk, majd egymásba tekerjük.
Sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük, majd kivesszük a formából és további kb. 10-15 percet sütjük.

A MedHusa Hreat termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD