Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg Mester Család süteményliszt
5 dkg Mester Család holland kakaópor
4 dkg Metser Család édesítő (1:4)
4 g Metser Család sütőpor
3 dl víz
Krém:
80 dkg főtt köles ( 20 dkg kölest alaposan átmosunk, majd 8 dl növényi tejben, 2 ek citromlével, ízlés szerinti édesítővel megfőzünk ).
5 dkg margarin
Teteje:
15 dkg meggy
6 dkg Mester család vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )
1,5 dl bodzaszörp – cukormentes
2 dl víz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan kikeverjük, majd hozzádolgozzuk a nedves alapanyagokat.
Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
Majd a kölest kikeverjük a margarinnal, és a kész piskóta tetejére oszlatjuk.
A meggyet rászórjuk.
A bodzaszörpöt, vizet, pudingport, édesítőt ( ha szükséges ) egy lábasba tesszük, kikeverjük és sűrűre főzzük, majd a sütemény tetejére oszlatjuk.
Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE